blank

Silahlı & Silahsız – Bay & Bayan Özel Güvenlik İlanları

Anasayfa » Genel » Silahlı & Silahsız – Bay & Bayan Özel Güvenlik İlanları

Aliağa Silahlı Özel Güvenlik İlanı
Silahlı özel güvenlik olarak Aliağa’da yeni başlayacak projede çalışacak, Silahlı güvenlik eğitimi almış ve kimlik kartını çıkarmış çok sayıda bay özel güvenlik personeli alınacaktır. 3400.-TL maaş, 200.-TL yol ve yemek imkanı vardır. İlk etapta 2 gün gündüz çalışma, 2 gün gece çalışma ve 2 gün izin sisteminde, sistemin oturması ile 8 saatlik fabrika vardiya sisteminde çalışılacaktır. Aliağa İzban durağı ile fabrika arasında servis imkanı vardır. İlgilenen adaylarımızın 0549 602 0 602 numaralı telefonun whatsapp iletişim hattına özgeçmişlerini göndermesi gerekmektedir.

İzmir Karşıyaka AVM projesi Çok Sayıda Özel Güvenlik ilanı
Özel güvenlik görevlisi olarak, İzmir Karşıyaka’da AVM projesinde çalışacak özel güvenlik kursu ve yaka kartı işlemlerini tamamlamış, en az lise mezunu, diksiyonu düzgün, 35 yaşını aşmamış çok sayıda erkek özel güvenlik görevlisi alınacaktır. Maaş, diğer imkanlar ve çalışma koşulları projelere göre değişiklik göstermekte olup, başvuruda bulunan adaylarımıza görüşmeler sırasında detaylı olarak belirtilecektir. İlgilenen adaylarımızın, Securitas İnsan Kaynakları Uzmanı Burcu İzer veya Rabia Gizem Siyah Hanıma Şair Eşref Bulvarı No:34 Beşe İş Merkezi K:4 Çankaya, İzmir adresinden şahsen veya 0232 425 15 88 numaralı telefondan başvuruda bulunması gerekmektedir.

Bornova – Karşıyaka – Konak Özel Güvenlik İlanları
Silahlı ve silahsız özel güvenlik olarak İzmir; Bornova, Karşıyaka ve Konak bölgelerinde yer alan projelere, özel güvenlik eğitimi ve yaka kartı işlemlerini tamamlamış çok sayıda bay özel güvenlik görevlisi alınacaktır. 2 gün gündüz çalışma, 2 gün gece çalışma ve 2 gün izin sisteminde görev alınacaktır. İlgilenen adaylarımızın Akot Özel Güvenlik yetkilisi Fuat Beye 0539 776 0 777 09:00-18:00 saatleri arasında başvuruda bulunması gerekmektedir.

İzmir Gümüldür’de 15 gün çalışacak Özel Güvenlik ilanı
Özel güvenlik elemanı olarak 15 gün süre ile  Gümüldür Gümüşsu Yakamoz sitesinde çalışacak, özel güvenlik eğitimi almış ve sertifika işlemlerini tamamlamış Bay ve Bayan özel güvenlik görevlileri alınacaktır. 15 gün görev alma karşılığında asgari ücretin yarısı + 500.-TL maaş imkanı vardır.   . İlgilenen adaylarımızın Site başkanı Turan beye mesai saatleri içerisinde 0541 441 53 34 numaralı telefondan başvuruda bulunması gerekmektedir

Alsancak Stadyumu Özel Güvenlik ilan
Özel güvenlik olarak, İzmir Alsancak’da Evora İzmir şantiyesinde çalışacak özel güvenlik eğitimi ve kimlik kartı işlemlerini tamamlamış erkek özel güvenlik görevlileri alınacaktır. 2 gün gündüz, 2 gün gece çalışma ve 2 gün izin sisteminde çalışılacaktır. Maaş, diğer imkanlar ve çalışma koşulları başvuruda bulunan adaylarımıza görüşmeler sırasında detaylı olarak belirtilecektir. İlgilenen adaylarımızın,  Proje Güvenlik Şefi Ali Beye Umurbey, 35230 Alsancak, Konak, İzmir adresinden şahsen veya  0542 748 86 85 numaralı telefondan başvuruda bulunması gerekmektedir.

Karşıyaka Örneköy Silahlı Özel Güvenlik ilanı
Silahlı özel güvenlik olarak, Karşıyaka Örnekköy mevkiinde Çaykur Bölge Pazarlama Müdürlüğünde çalışacak, silahlı özel güvenlik kursu almış ve kimlik kartını çıkarmış, silahlı özel güvenlik görevlileri alınacaktır. 8 saatlik 3 vardiya çalışma sisteminde çalışacak olup 3501.-TL net ücret imkanı vardır. İlgilenen adaylarımızın, 0232 489 04 01 numaralı telefondan Cihan Özel Güvenlik yetkilisi Berna Bekiroğulları Hanıma başvuruda bulunması gerekmektedir.

Balçova Palmiye Avm Özel Güvenlik ilanı
Özel güvenlik olarak, İzmir Balçova’da Palmiye Alışveriş Merkezinde çalışacak güvenlik kursu ve özel güvenlik kimlik kartı işlemlerini tamamlamış erkek özel güvenlik görevlileri alınacaktır. Maaş, diğer imkanlar ve çalışma koşulları başvuruda bulunan adaylarımıza görüşmeler sırasında detaylı olarak belirtilecektir. İlgilenen adaylarımızın,  Mesut Er Beye 0532 496 6748 numaralı whatsapp hattından başvuruda bulunması gerekmektedir.

 

E-Bülten